Steelwratjes verwijderen, Steelwratjes verwijderen, Renace

Steelwratjes verwijderen

In onze schoonheidssalon in Ridderkerk kun je ook terecht voor steelwratjes verwijderen. Ook kunnen wij fibromen en ouderdomswratten verwijderen. Steelwratjes zijn erg ontsierend, vooral in het gezicht.  Gelukkig is het mogelijk om steelwratjes op een simpele manier definitief te verwijderen met een speciale steelwratjes behandeling.

Wat zijn steelwratjes precies?

Steelwratjes of fibromen zijn kleine aangroeisels die op het gezicht, in je hals of andere lichaamsplekken kunnen voorkomen. Het is een soort van onderhuids goedaardig bindweefselgezwel dat meestal huidkleurig is. Soms zien ze er ook donkerder uit, omdat steelwratjes vaak meer pigment in zich hebben. In sommige gevallen gaat het om één steelwratje, maar het kunnen ook meerdere steelwratjes in een groepje zijn. Steelwratjes komen voor op het gezicht, in de nek, hals, op of onder de oogleden, in de oksel, maar ook op andere plekken van het lichaam.

Hoe ontstaan steelwratjes?

Het is een natuurlijk proces dat steelwratjes, ouderdomswratten en fibromen spontaan ontstaan bij het ouder worden. Zowel vrouwen als mannen kunnen steelwratjes krijgen, maar het komt vaker bij vrouwen voor. Ook kunnen ze tijdens een zwangerschap ontstaan of bij mensen met diabetes of overgewicht. Soms treden ze op als een wondje niet goed genezen is of op lichaamsplekken met veel wrijving. In tegenstelling tot gewone wratten, ontstaan steelwratjes niet door een virus.

Kan ik zelf steelwratjes verwijderen?

Renacé raad je sterk af om zelf steelwratjes te verwijderen door ze af te knippen of af te binden met een draadje. Zeker niet als je meerdere steelwratjes in groepjes hebt. De kans is groot dat er besmetting optreed, je juist nog meer steelwratjes krijgt of dat er bij een slecht genezend wondje weer een nieuw steelwratje uit groeit. Vaak gebruiken mensen geen steriele schaartjes en kan het wondje gaan ontsteken en bloeden, met alle gevolgen van dien.

Steelwratjes verwijderen door de schoonheidsspecialiste

Steelwratjes laten verwijderen kun je dan ook het beste overlaten aan een schoonheidsspecialiste, huisarts of dermatoloog. In onze schoonheidssalon in Ridderkerk kunnen wij ook steelwratjes verwijderen op een vrijwel pijnloze en snelle manier. Dit doen wij met behulp van de Plasma Prolift, waarmee wij ook steelwratjes en ouderdomswratten kunnen verwijderen.

Deze manier van verwijdering is met deze methode zeer effectief en dan heb je de garantie dat het veilig, hygiënisch en effectief gebeurt. Of het nu om één steelwratje gaat of meerdere, maak gerust een afspraak om deze snel weg te halen.

Steelwratjes verwijderen en een afspraak hiervoor maken?

Wil je steelwratjes laten verwijderen of andere vorm van wratjes of fibromen die je gezicht of andere lichaamsplekken ontsieren? Maak snel een afspraak in onze schoonheidssalon en dan ben je snel van deze ontsierende plekjes verlost.

“Steelwratjes verwijderen is zo gebeurd met onze snelle behandeling”