schoonheidsspecialiste in Rotterdam, Schoonheidsspecialiste Ridderkerk, Renace

Schoonheidsspecialiste in Ridderkerk

Mijn naam is Ayadalid Scholten en met een sterke drive en passie werk ik als schoonheidsspecialiste in Ridderkerk dagelijks aan de huidverbetering en huidverjonging van vrouwen en mannen.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure. Ik ben aangesloten bij de branche organisaties ANBOS (schoonheidsspecialiste) en Provoet (pedicure). Daarnaast ben ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Hierdoor blijf ik voortdurend op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Om de juiste kwaliteit van mijn dienstverlening na te streven, leef ik de door de branche ontwikkelende richtlijnen na ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen. Daarbij volg ik diverse bij- en nascholingen voor het behalen van jaarlijkse accreditatiepunten en het naleven van de normen betreffende hygiëne, arbo en milieu.

schoonheidsspecialiste in Rotterdam, Schoonheidsspecialiste Ridderkerk, Renace
Schoonheidsspecialiste Ayadalid Scholten

Mijn kennis en specialisme

In de afgelopen periode heb ik de volgende kennis opgedaan door middel van cursussen en trainingen:

 • Huidproblemen: Alles over de oorzaak, gevolg en oplossingen bij diverse huidproblemen
 • Ingrediënten in cosmetica: Inzicht in werking van de meest voorkomende ingrediënten in producten.
 • Cenzaa Therapeutic bindweefsel: Gericht op het behandelen en tegengaan van huidveroudering.
 • Cenzaa Therapeutic derma peel: Het werken met fruitzuurpeelings gericht op huidveroudering.
 • Diagnostiek van voet- en nagelschimmel: Het kunnen diagnosticeren van voetschimmel en nagelschimmel en het kunnen onderscheiden tussen diverse niet besmettelijke huidziekten zoals psoriasis of eczeem en hoe deze te behandelen.
 • Dermatologie voor pedicuren.
 • Diabetische voet: Het vergroten van kennis m.b.t. nieuwe feiten en inzichten over alle facetten van neuropathie, vaatlijden, huidmicrobioom en nagelproblemen bij diabetesIn het najaar van 2018 ga ik een masterclass huidproblemen volgen en trainingen op het gebied van het behandelen van hyperpigmentatie. Daarnaast lees ik diverse vakliteratuur om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandeltechnieken en producten.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste in jouw omgeving

Als gedreven schoonheidsspecialiste in Ridderkerk heb ik veel klanten in Ridderker en omliggende plaatsen zoals Rotterdam Lombardijen, IJsselmonde, Paddewei, Barendrecht, Vrijenburg, of Kinderdijk. Als betrokken mensenmens wil ik graag je huid weer in topconditie brengen, zodat je weer gaat stralen en je gelukkig met je zelf en je gezicht voelt.

In mijn schoonheidssalon in Ridderkerk werk ik met diverse behandelingsapparatuur bij behandelingen voor huidverbetering, huidproblemen en huidverjonging.

Mijn missie: optimale huidverbetering voor je huid

In mijn schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging hanteer ik geen standaard behandelingen. Elke gezichtsbehandeling wordt precies op je huid en huidprobleem afgestemd. Een optimale huidverbetering kan alleen bewerkstelligd worden als huidproblemen tot in de diepste huidlaag aangepakt worden en een boost krijgen. Daar waar andere schoonheidssalons vaak in de bovenste huidlaag eindigen, daar begin ik.

Mijn doel is je huid herboren laten worden en volledig opleven. Dat is ook de Spaanse betekenis van het woord “Renancer”. Nu begrijp je waarom ik mijn schoonheidssalon Renacé heb genoemd. Je krijgt bij mij het allerbeste wat binnen mijn vakgebied en specialisme mogelijk is.

Mijn onderscheidende kernwaarden

 • Elke klant is voor mij een speciale klant
 • Diepgaande kennis van huidproblemen, huidverjonging en huidverbetering
 • Persoonlijke aandacht voor jou en je algehele welzijn
 • Continu bijscholing en vakkennis bijhouden
 • Zeer hoge servicegraad en streven naar de beste kwaliteit van diensten
 • Veel tips en adviezen voor de totale huidverzorging

Onze schoonheidsspecialiste ziet je graag snel in onze schoonheidssalon in Ridderkerk. Boek snel een gratis kennismakingsgesprek!