Plasma Prolift, Plasma Prolift, Renace

Plasma Prolift

Met de Plasma Prolift boeken wij fantastische resultaten op het gebied van huidverjonging, anti-aging en huidverbetering. Een plasma behandeling is een betaalbaar alternatief voor diverse gezichtsbehandelingen, zonder operatie, prikken of snijden. Een Plasma Prolift behandeling biedt direct een liftend en verjongend resultaat en heeft een positief effect op je huid op lange termijn. Je kunt het vergelijken met een mini lift, maar dan op een meer natuurlijke manier zonder zware ingrepen.

Hoe gaat een Plasma behandeling in zijn werk?

Met de Plasma ProLift worden korte energiepulsen op de huid overgebracht, welke in warmte worden omgezet. Hierdoor verdampt de bovenste huidlaag, terwijl in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat, door het krimpen van de collageen/elastine vezels. Daarbij wordt celvernieuwing gestimuleerd en nieuwe gezonde huid aangemaakt. Dit verbetert de huidkwaliteit, collageen aanmaak, huidweerstand en immuniteit, waarbij de behandelde zones een boost in stevigheid en volume krijgen.

Het plasma zorgt voor een zeer effectieve peeling, herstel en huidverstrakking. Deze revolutionaire techniek wordt ook vaak gebruikt als mini lift’ of te wel facelift zonder operatie”. De Plasma Prolift wordt in onze schoonheidssalon in Rotterdam ook vaak als ooglift gebruikt.

Verschillende behandelingen bij huidproblemen mogelijk

De Plasma Prolift geeft ook goede resultaten bij onderstaande huidproblemen:

 • Acné behandeling
  Geschikt als de acute fase voorbij is, voor een betere genezing en geen littekenvorming
 • Couperose behandeling
  Kleine ontsierlijke adertjes en roodheid in het gezicht
 • Pigmentvlekken verwijderen
  Alleen na consult van een dermatoloog
 • Rimpelbehandeling
  Met name kraaienpootjes en lipplooien
 • Vale en grauwe huid
 • Steelwratjes verwijderen

* Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Voor al deze behandelingen en meer heten wij zowel vrouwen als mannen welkom in onze schoonheidssalon. Tenslotte zijn mannen ook steeds meer bewust van hun uiterlijke verzorging en vinden zij het niet meer raar om ook iets aan hun huidproblemen of huidveroudering te doen. Waarom ook niet als een behandeling met de Plasma Prolift zo veel voordelen kan bieden? Vraag ons gerust om alle mogelijkheden.

De Plasma Prolift is een goed alternatief voor cosmetische chirurgie

Het apparaat stimuleert het samentrekken, strakker worden en krimpen van de huidvezels, waardoor de huidomvang vermindert. Dit geeft het ‘liftend’ effect, waarmee  directe huidverbetering en huidverjonging wordt bewerkstelligd. Het is mogelijk om specifieke gebieden te behandelen, waarbij de Plasma Prolift ook voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Dit is mede afhankelijk van bepaalde huidproblemen.Het grote voordeel is dat er niet in je huid wordt gesneden, wat bij een normale facelift of cosmetische behandeling vaak wel het geval is.

Voordelen met de Plasma Prolift behandeling

De voordelen van een behandeling met dit apparaat:

  • In slechts één behandeling direct zichtbaar resultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Geen bijwerkingen of slechts minimaal
  • Snelle behandeltijd, afhankelijk van het huidprobleem
  • Langdurig resultaat bij meerdere behandelingen
  • Directe huidverjonging en huidverbetering
  • Zonder risico’s en napijn

Meer weten over een plasma behandeling of een afspraak maken?

Wil je meer weten over een plasma behandeling voor jouw huidprobleem of andere huidverbeterende gezichtsbehandelingen binnen ons instituut voor huidverbetering en huidverjonging? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor een adviesgesprek!

“ Ontdek nu zelf de fantastische resultaten met de Plasma Prolift”