Voor huidverbetering, huidverjonging en bij huidproblemen
Huidverzorging, Huidverzorging, Renace

Huidverzorging

Wat is nou de juiste huidverzorging?

Met de juiste huidverzorging leg je de basis voor een gezonde en stralende huid. De gezondheid van je huid heeft voor een groot deel ook te maken met de vochthuishouding in je huid  en de bescherming tegen radicalen, zoals de zon en roken. De bovenste laag van de huid houdt het vocht vast. Het is dan ook belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden en voldoende water en vocht te drinken. Mensen die te weinig drinken en geen goede huidverzorgingsproducten gebruiken, hebben ook sneller een droge, doffe en schrale huid die snel jeukt.

Renacé adviseert om je huid ’s morgens en ’s avonds, goed te reinigen, te hydrateren en te beschermen met een goede dagcreme of nachtcreme, die is afgestemd op je eigen huidtype. Bovendien kan een goed gereinigde huid de dag- of nachtcreme ook veel beter opnemen en daar zijn herstellende en beschermende werk doen.

Elk huidtype vraagt om zijn eigen huidverzorging   

Als je goede verzorgingsproducten gebruikt die op je huidtype en leeftijd zijn afgestemd, zal je ook minder snel huidirritatie, pukkels of oneffenheden krijgen. Als je bepaalde huidproblemen hebt, is het helemaal belangrijk om goede huidverzorging na te streven. In dit geval is het dan ook raadzaam om te weten waar bepaalde huidproblemen vandaan komen, zodat je huid met een juiste gezichtsbehandeling weer hersteld kan worden. Heb je een droge, gevoelige, geirriteerde of vale en grauwe huid, vraag dan je schoonheidsspecialiste welke huidverzorging voor jouw huid het beste is.

Huidverzorgingsproducten in de winkel

Veel huidverzorgingsproducten die je bij drogisterijen en parfumerieën kunt kopen, voldoen lang niet altijd aan alle criteria. Vaak lees je kreten zoals: “natuurlijke ingredienten, “dermatologisch getest”, “PH neutral”  en “biologisch”. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in?

Dat wil niet zeggen dat deze juist voor jouw huidtype of huidprobleem geschikt zijn. Vraag bij twijfel de schoonheidsspecialiste van Renacé om advies, zodat je zeker weet dat jouw huidverzorging en verzorgingsproducten goed voor je huid zijn. Daarmee voorkom je huidklachten, jeuk en irritaties. Zeker bij de ouder wordende huid is een goede huidverzorging heel belangrijk om je huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden.

Snellere huidveroudering bij een slecht gevoede of beschadigde huid

Een ander groot nadeel bij een slechte huidverzorging en een huid die van binnenuit te weinig voeding krijgt, is dat deze sneller rimpels en huidverslapping toont. Vaak duurt het een aantal jaren dat een beschadigde huid zich openbaart en dan is het kwaad al geschied. Een huid die te veel aan de zon heeft bloot gestaan kan pigmentvlekken vertonen. Ook kan het gebeuren dat je merkt dat je last van rosacea  of couperose krijgt. Dit zijn de rode zichtbare adertjes tot roodpaarse verkleuringen in het gezicht, die hoofdzakelijk op de wangen, kin en neus voorkomen. Heel vervelend, maar gelukkig kunnen wij daar in onze schoonheidssalon iets aan doen om het het te verminderen en in veel gevallen er zelfs van af te helpen.

Indien je merkt dat je huid beschadigd is of schraal, trekkerig, branderig of prikkelend aanvoelt en er dof en roodachtig uit ziet, dan is het van belang om zo snel mogelijk de juiste gezichtsbehandeling in te zetten om verdere en diepere huidschade te voorkomen. Je huid kan zich dan weer herstellen, zodat deze er weer glad, gezond en gaaf uit ziet.

Schoonheidsverzorging en huidverzorging

Renacé werkt alleen met huidverbeterende producten met huidvriendelijke, identieke, en huidverwante ingrediënten. Wij nemen jouw huid graag onder onze handen om je de beste huidverzorging te geven.

Meer weten over huidverzorging of een afspraak maken?

Wil je meer weten over de beste huidverzorging voor jouw huidprobleem of huidtype? Wij heten je graag van harte welkom in onze schoonheidssalon in Rotterdam.

“Geef jouw huid ook waar het om vraagt met de juiste huidverzorging ”