Huidverbetering, Huidverbetering, Renace

Huidverbetering Ridderkerk

In onze schoonheidssalon in Ridderkerk geven wij diverse adviezen en gezichtsbehandelingen voor huidverbetering, huidverjonging en anti- aging. Dit doen we met behulp van een huidanalyse en gerichte vragen Hiermee kunnen wij de oorzaken van bepaalde huidproblemen achterhalen en je hiervoor een huidverbeterende behandeling voorstellen.

Is je huid wel gezond?

Een goed gevoede en gezonde huid is glad, zacht en zonder rode vlekken, pukkels of oneffenheden. Door verschillende oorzaken kan je huid roodheid vertonen, schraler en grauwer worden of allergische reacties op huidverzorgingsartikelen geven. Vaak probeer je dit te bestrijden door een (nieuwe) crème of zalf. Maar dat haalt de oorzaak van je huidprobleem niet weg! Renacé gaat juist een stap verder en ontdekt graag waar je huidproblemen vandaan komen, zodat wij de juiste behandeling voor huidverbetering kunnen inzetten.  Jij wil tenslotte ook stralend voor de dag komen met een mooie huid.

Huidverbetering en anti-aging

Naarmate je ouder wordt, verandert de samenstelling van je huid. Deze kan slapper, roder en droger worden. Helaas is het huidverouderingsproces geen halt toe te roepen, maar kun je er zelf genoeg aan doen in teken van anti-aging. Een huidverbeterende behandeling kan diverse tekens van huidverslapping en huidveroudering verminderen, waardoor je huid weer een boost krijgt en de huidverbetering zichtbaar wordt. In onze schoonheidssalon in Ridderkerk kun je bijvoorbeeld ook een effectieve rimpelbehandeling krijgen en kunnen wij pigmentvlekken behandelen.

Huidverbetering en anti oxidanten

Na je 35ste jaar vermindert het aantal anti-oxidanten in je huid met wel 35%. Je huid heeft juist veel anti-oxidanten nodig om zichzelf te beschermen tegen vrije radicalen die je huid beschadigen. Als je veel in de zon zit, rookt, vaak stress ervaart en ook je eetpatroon en voedingsinname niet geweldig is, zal ook je huid hier zeker onder lijden en sneller tekenen van vermoeidheid en ouderdom vertonen. Anti-oxidanten heb je dus hard nodig in teken van huidverbetering en om je huid in goede conditie te houden. Het is dus raadzaam om zo veel mogelijk gezonde voeding te eten en extra voedingssupplementen te gebruiken, om meer anti-oxidanten binnen te krijgen en je huid van binnenuit beter te ‘voeden’.

Je huid heeft collageen nodig

Collageen is het hoofdbestanddeel van het onderhuids bindweefsel en geeft je huid de nodige stevigheid en gladheid. Na je 30ste levensjaar maakt je huid steeds minder collageen aan en kunnen de eerste lijntjes in je gezicht verschijnen. Je ziet ze vooral rond je ogen. Later kunnen deze ‘lachrimpeltjes’ ook rond de mond tevoorschijn komen. In verschillende gezichtsbehandelingen voor huidverbetering bij Renacé zal door de diepliggende werking ook de collageen productie gestimuleerd worden. Hierdoor zal je huid aan stevigheid en gladheid toenemen.

Hoe kan je zelf huidverbetering stimuleren?

Als je goed voor je huid wil zijn, is het belangrijk om zelf ook te kijken wat je kan doen om je huidverbetering te ondersteunen. Dat begint natuurlijk met de juiste huidverzorging. Daarbij is het belangrijk om de oorzaak van eventuele huidproblemen te achterhalen, zodat je hier rekening mee kunt houden. Kom gewoon vrijblijvend naar onze schoonheidssalon voor een adviesgesprek over jouw mogelijke huidproblemen, zodat wij hier naar kunnen kijken en je een huidverbeterende behandeling kunnen voorstellen. Daarnaast krijg je van ons diverse tips en adviezen wat je thuis verder kunt doen, zodat je ziet dat je huid weer opknapt en er zienderogen beter uit gaat zien. Zullen we daar voor gaan?

Enkele van onze huidverbeterende behandelingen:

Meer weten over huidverbetering of een afspraak maken?

Wil je meer weten over huidverbetering en de huidverbeterende gezichtsbehandelingen binnen onze schoonheidssalon? Wij staan je graag te woord of maak gelijk een afspraak!