Contact

Adres Renacé:
Bourgondischelaan 24,
2983 SH Ridderkerk
Nederland

 

Contact:
GSM: 06 – 5582 5419
WhatsApp: 06 – 5582 5419

E-mail:  [email protected] 

Web: Renace.nl

Openingstijden:

Behandeling (op afspraak) mogelijk op onderstaande dagen en tijdstippen:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag:      09:00 tot 17:00
  • Woensdag:   09:00 tot 17:00
  • Donderdag:  09:00 tot 17:00
  • Vrijdag:        09:00 tot 17:00

Betalingsmogelijkheden

Het is mogelijk om zowel contant als met pin te betalen.

Locatie

Wie ben ik?

Mijn naam is Ayadalid Scholten en met een sterke drive en passie werk ik als schoonheidsspecialiste in Rotterdam dagelijks aan de huidverbetering en huidverjonging van vrouwen en mannen.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure. Ik ben aangesloten bij de branche organisaties ANBOS (schoonheidsspecialiste) en Provoet (pedicure). Daarnaast ben ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Hierdoor blijf ik voortdurend op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Om de juiste kwaliteit van mijn dienstverlening na te streven, leef ik de door de branche ontwikkelende richtlijnen na ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen. Daarbij volg ik diverse bij- en nascholingen voor het behalen van jaarlijkse accreditatiepunten en het naleven van de normen betreffende hygiëne, arbo en milieu.

Mijn missie:

Mijn doel is je huid herboren laten worden en volledig opleven. Dat is ook de Spaanse betekenis van het woord “Renancer”. Nu begrijp je waarom ik mijn schoonheidssalon Renacé heb genoemd. Je krijgt bij mij het allerbeste wat binnen mijn vakgebied en specialisme mogelijk is.